Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Corsarul Negru" by Emilio Salgari * eBook PDF Kindle ePub Free

Corsarul Negru

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Corsarul Negru
  • Author : Emilio Salgari
  • Release Date : January 03, 2019
  • Genre: Action & Adventure,Books,Fiction & Literature,
  • Pages : * pages
  • Size : 5320 KB

Description

Corsarul Negru ÅŸi Regina Caraibilor l-au făcut celebru pe scriitorul italian Emilio Salgari. Succesul romanelor sale a dus imediat la numeroase traduceri ÅŸi adaptări cinematografice cunoscute în lumea întreagă. ÃŽn 1952, Salgari era italianul cel mai citit, înaintea lui Dante, iar în 1993, figura printre cei patruzeci de autori cei mai traduÅŸi în lume.

Salgari este, fără îndoială, romancierul italian cel mai prolific ÅŸi cel mai popular. ÃŽnainte de a începe să scrie, a navigat mult, fiind considerat un adevărat lup de mare. Dar autorul a cutreierat ÅŸi nenumărate ţări îndepărtate, pe care le-a descris în romanele lui, îmbinând cu mult talent fapte ÅŸi personaje reale cu altele imaginare. Salgari e neîntrecut în a zugrăvi decorul exotic în care evoluează personajele sale, aventurieri ieÅŸiÅ£i din comun, mult mai critici faţă de civilizaÅ£ia timpului lor decât majoritatea eroilor romanelor de aventuri.

Dar Emilio Salgari rămâne, înainte de toate, marele maestru al exotismului ÅŸi suspansului, care captivează ÅŸi încântă  milioane de cititori de mai bine de un secol.


Free Books Download "Corsarul Negru" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "[DOWNLOAD] "Corsarul Negru" by Emilio Salgari * eBook PDF Kindle ePub Free"